Liga 2

Miza finală » Cum pot ajunge U Craiova şi Adrian Mititelu să piardă ”leul” şi palmaresul în dauna rivalei CS U Craiova

Articol de Teodor Biriş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

FC Universitatea Craiova înseamnă, practic, în acest moment sigla cu leul albastru şi palmaresul, însă Adrian Mititelu ar putea rămîne şi fără acestea.

Principalii creditori ai grupării vor cere în instanţă introducerea lor în patrimoniul clubului aflat în faliment, de unde ar urma să le cîştige apoi sub forma unor despăgubiri. De exemplu, patronatul celor de la CS Universitatea a răscumpărat creanţa de 300.000 de euro pe care FC U o avea la Euro Expo, conform informaţiilor digisport.ro. Iar Victor Piţurcă, selecţionerul ce are de luat 7 milioane de euro, datorie recunoscută în justiţie, a declarat că dacă va intra în posesia însemnelor, le va ceda autorităţilor locale. Care sînt susţinătoare ale rivalilor lui FC U.

Mititelu, în schimb, a afirmat că a securizat însemnele echipei. Le-a scos din patrimoniu şi le-a înregistrat pe numele copiilor săi.


20 de milioane de euro sînt datoriile estimative pe care Mititelu şi FC U Craiova trebuie să le plătească tuturor oamenilor şi societăţilor înscrise la masa credală




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.