Cupa Romaniei

Doar unul mai are probleme » Un singur stelist încă acuză dureri stomacale

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tătăruşanu, Bogatinov, Adi Popa, Pîrvulescu şi Chipciu s-au refăcut miraculos după virusul ce le-a afectat sănătatea în ultimele zile şi vor putea fi folosiţi în returul semifinalei cu Dinamo, în cazul în care Reghecampf va apela la ei.

Singurul care se mai resimte e Răduţ, motiv pentru care mijlocaşul de 24 de ani nu va prinde nici lotul de 18 joi seara.

Deşi încă n-au aflat de la ce s-au procopsit cu virusul ce le-a provocat greţuri, vărsături, dureri de cap şi diaree, plus o stare generală proastă, steliştii au luat decizia de a dezinfecta sala de mese, dar şi bucătăria unde este preparată mîncarea roş-albaştrilor.

În partida cu FC Vaslui (0-1), de vineri, Tătăruşanu, Bogatinov şi Popa n-au evoluat deloc, în vreme ce Pîrvulescu şi Chipciu au ieşit la pauză, întrucît nu se simţeau deloc bine. Răduţ e singurul folosit pe parcursul reprizei secunde al confruntării cu moldovenii, dar la final Reghecampf şi-a făcut autocritica: "Poate că era mai bine să nu fi folosit nici un jucător cu probleme de acest gen".


"Am fost cîţiva care nu ne-am simţit bine. Ba am vomitat, ba ne durea stomacul. Acum realizez că am greşit dorind neapărat să joc. Prestaţia mea a fost slabă şi din acest motiv"
Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua

"E posibil ca cineva din staff să fi fost purtător al acelui virus şi să-i fi contaminat pe toţi ceilalţi"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.