Nationala

Răzvan Burleanu la 40 de zile de mandat » Primele trei reproşuri de la oficiali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După 40 de zile ca preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu a primit şi primele reproşuri din partea celor care l-au ales. Iată trei dintre primele lucruri care i-au adus critici:1. Asumarea şi antepronunţarea pe chestiuni vitale, înaintea adoptării unor decizii ferme. Critica vine din partea lui Auraş Braşoveanu, membru în Comitetul Executiv, reprezentant L2: "De unde ştie preşedintele că, din sezonul următor, liga secundă va fi cu două serii de 12 echipe şi play-off/play-out? A participat la o întîlnire informală cu membrii eşalonului respectiv, s-au emis nişte păreri şi apoi a ieşit în public cu o formulă nevalidată! Eu am propuneri majoritare pentru altă versiune din sezonul viitor, o voi prezenta în Comitetul Executiv. Dacă se va adopta o structură diferită, cum va explica preşedintele această confuzie, în care ne atrage pe toţi din dorinţa de a capta imagine?".

2. De la începutul mandatului, Burleanu a convocat 5 Comitete de Urgenţă în circa 35 de zile!
În medie, unul pe săptămînă! "A punctat expres în campanie că nu e adeptul ideii de a conduce prin Comitete de Urgenţă, dar face exact pe dos", spune un alt membru al CEx. Iar un reproş suplimentar e acela că deciziile adoptate în aceste şedinţe-blitz nu au ajuns nici pînă acum la oamenii din CEx. Şi nici nu au fost făcute publice! Burleanu a recunoscut stilul nefericit în conferinţa de presă de ieri: "Vom regla aceste lucruri!".

3. Abordarea inabilă şi abruptă a relaţiei cu Generaţia de Aur.
"E normal să-şi dorească să lucreze cu oameni de încredere, dar a-l lua peste picior pe Hagi, precum şi pe alţii din marea echipă a anilor '90, într-un stil ironic inadecvat înseamnă a se expune din start la un război inutil. Şi cu cheltuirea unor energii care ar trebui îndreptate acum către alte direcţii. Plus că e periculos ca imagine să te plasezi în contrapartidă cu Hagi", subliniază pentru GSP un şef de club din Liga 1.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.