Liga 1

UPDATE Curtea de Apel a respins contestaţia procurorilor » Dumitru Dragomir rămîne în libertate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 aprilie 2014

Dumitru Dragomir îşi va petrece Paştele în libertate. Curtea de Apel a judecat contestaţia procurorilor, care au cerut ca fostul şef al LPF să nu fie cercetat în libertate, aşa cum a decis Tribunalul.

UPDATE 15:30 Curtea de Apel a respins contestaţia făcută de procurori şi Dumitru Dragomir va fi în continuare cercetat în libertate.

UPDATE 12:00 După ce-a părăsit Curtea de Apel, Dumitru Dragomir a oferit primele declaraţii.

"Mă duc acasă şi aştept verdictul. Nu am nici o temere ca să fie foarte clar, mă ştiu nevinovat. Unde este paguba? Eu am făcut licitaţie publică. De ce nu s-au cumpărat la licitaţie publică toate şi s-au cumpărat numai trei pachete? Acolo este întrebarea.

Eu ar trebui să fiu felicitat că am adus, în loc de 37 milioane cît mi-au dat toate cluburile în scris, 57 de milioane. Nu sînt eu în filmul acesta. Nu sînt eu cu comisioanele. Poate luam comision dacă aduceam eu pe cineva. Eu puteam să iau comision legal, dar nu am putut să-i conving pe RCS — RDS", a spus Dragomir, potrivit B1 TV.

UPDATE 11:00 Dumitru Dragomir a părăsit Curtea de Apel şi va afla de acasă decizia intanţei.

Dragomir a mărturisit pentru ziarulring.ro prin ce clipe grele trece familia sa:

"Problema este că soţia mea este distrusă şi trăieşte cu teama că îmi vor înscena ceva, îmi vor fabrica nişte probe să le arate judecătorilor, pentru că eu sînt curat ca lacrima. Am mare încredere în judecători. Ei nu înghit toate balivernele puse pe masă de procurori. Nu mi-e frică de nimic, doar de Dumnezeu. Sînt nevinovat şi asta o să se demonstreze".

Pe 7 aprilie, Dumitru Dragomir a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani, în "Dosarul Comisionul".

Tribunalul a decis atunci ca fostul preşedinte LPF să fie cercetat în libertate. Citeşte AICI motivarea judecătorilor

Ceilalţi doi reţinuţi în dosar, Mihai Corbu şi Radu Arhire, au fost arestaţi preventiv.

Citeşte AICI totul despre Dosarul Comisionul

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.