Diverse

Candidat la europarlamentare, Corina Ungureanu dezvăluie ideea principală din programul său: "Vreau să facem în România nişte centre imense"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 aprilie 2014

Corina Ungureanu va candida pentru un loc în Parlamentul European şi a dezvăluit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor cum se pregăteşte de campanie şi ce obiective are.

Campania începe pe 25 aprilie. Mai ai timp de altceva zilele acestea?
Nu. Pentru că mi-am propus să mă implic pînă la ultimul efort. Am idee în ce m-am băgat şi nu dau înapoi. Deşi nu am altă viaţă. Unii îmi zic "Nu dă bine că nu eşti măritată". Asta e, ce să fac? Părinţii mei nu sînt de acord cu candidatura asta, dar mă susţin. Iar fratele meu, Cătălin, e cu totul alături de mine.

- Dă-mi, te rog, un exemplu de idee din programul tău.
- Turismul sportiv. Loturile noastre reprezentative se duc în afară la pregătire. Eu aş vrea să facem în România nişte centre imense în care să vină sportivii străini să se pregătească. Hoteluri, săli de sport, bazine, centre medicale integrate, psihologi. Tot ce le trebuie unor sportivi care se antrenează pentru o competiţie majoră.

Citeşte interviul complet cu fosta campioană mondială şi europeană în ediţia tipărită a Gazetei, disponibilă la chioşcuri, dar şi în ediţia digitală, şi află cum s-a decis să candideze şi ce nume mari ale sportului românesc o susţin.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.