Nationala

Răzvan Burleanu descrie relaţia cu Mircea Sandu şi face praf doi favoriţi ai "Naşului": "Unul e toxic, iar celălalt nu reprezintă Generaţia de Aur!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 aprilie 2014

Răzvan Burleanu lasă deschisă o colaborare cu Mircea Sandu, dar exclude varianta de a-l ierta pe Adalbert Kassai, fostul secretar general al FRF."Cu Mircea Sandu nu am nici un gentleman agreement. Însă, dacă interesele comune o vor cere, îi voi solicita sfatul. În ceea ce-l priveşte pe Bella Kassai, am mai spus-o, este o persoană toxică. Mi-a solicitat salariile pe trei ani ca să plece de la federaţie. Acum e în concediu, pentru că a avut grijă să-şi ia toate zilele libere şi pe anul acesta, şi pe cel trecut", a declarat Burleanu pentru Libertatea.

Preşedintele FRF nu-l consideră pe Daniel Prodan membru al Generaţiei de Aur. Fostul internaţional, actual director sportiv al federaţiei, a făcut o plîngere la DNA împotriva lui Burleanu.

"Nu am nimic cu el, dar văd că el se erijează într-un purtător de cuvînt al celor nemulţumiţi. Prodan nu reprezintă Generaţia de Aur. Sînt alţii, Prunea, Dorinel Munteanu, Belodedici, Hagi... E manevrat, la fel ca şi preşedintele AJF Giurgiu", a mai spus Burleanu.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.