Liga 2

CSU Craiova vrea un portughez aflat şi-n atenţia lui West Ham! E cotat la 1,5 milioane de euro

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 15 aprilie 2014

CS Universitatea Craiova vrea să-şi contureze deja lotul pentru viitorul sezon, pe care speră să-l bifeze în Liga 1. Liderul B2 l-a achiziţionat pe mijlocaşul Alexandru Mateiu, de la FC Braşov, pentru 250.000 de euro.

Echipa este în discuţii să-i ia şi pe Ionuţ Mîrzeanu, şi pe Claudiu Bălan, mijlocaş, respectiv atacant de la FC Universitatea Craiova, punînd ochii şi pe închizătorul Academicăi Coimbra, Fernando Alexandre.

Revista maximasport.ro a anunţat că gruparea din Bănie ar fi dispusă să plătească pînă la un milion de euro pentru a-l cumpăra pe lusitanul de 28 de ani, cotat de către transfermakt.de la 1,5 milioane de euro. Fernando are 1,82 de metri înălţime şi 80 de kilograme, a reuşit două goluri în 21 de meciuri în acest sezon pentru formaţia de pe locul 9 din Liga Sagres.

Fotbalistul a mai evoluat, în cariera sa, pentru Estrela Amadora, Braga, Leixoes şi Olhanense. Pregătit de către Sergio Conceicao, Fernando este la cel mai bun sezon din carieră, iar cotidianul britanic Daily Mirror a anunţat că Academica a refuzat recent o ofertă de 500.000 de euro de la West Ham United pentru închizătorul de 28 de ani.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.