Nationala

Cu Ianis Hagi în echipă, Naţionala U16 a plecat în Serbia » Organizarea a fost de coşmar!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reprezentativa de juniori U16 va participa la sfîrşitul acestei săptămîni la un turneu de pregătire la Belgrad. Adversari: Cehia (joi), Bulgaria (vineri) şi Serbia (duminică).

Puştii antrenaţi de Florin Răducioiu, printre care se regăseşte şi Ianis Hagi, vor parcurge însă drumul pînă în ţara vecină cu autocarul: ieri, escală la Craiova pentru masă, cazare la Timişoara, azi ultima parte a traseului pînă la Belgrad.

Prima partidă va fi disputată la mai puţin de 24 de ore după sosire! La reunire s-au prezentat doar 13 din 20 de jucători, restul fiind adunaţi din drumul spre Serbia!

Răducioiu s-a plîns: "Nu sîntem pregătiţi pentru acest turneu din nici un punct de vedere. Dacă eşti cîntăreţ la chitară şi te duci la un concert, dar nu ai exersat deloc, ce pretenţii să ai?".

Răducioiu: "Sîntem Generaţia de Neuitat!"

Înainte de plecarea în turneul juvenil din Serbia, cu lotul U16, Florin Răducioiu a comentat ultimele atacuri la adresa generaţiei sale: "Am auzit comentarii că n-am cîştigat nimic, că de ce să fim de aur dacă n-am cîştigat niciodată aurul. Citesc ziarele online şi văd multă tîmpenie şi dobitocie din partea multor suporteri. Bine, n-am cîştigat, dar ne puteţi uita vreodată? Nu, fiindcă sîntem Generaţia de Neuitat. După noi, nimeni n-a mai obţinut rezultate remarcabile! Cînd, vreodată, cineva va mai ajunge la 6 minute de o semifinală de Mondial, atunci să vorbiţi critic despre generaţia din care am făcut parte eu, Hagi, Ilie, Gică, Dan, Ionuţ şi toţi ceilalţi!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.