Campionate

A pierdut vestiarul?! » Bild anunţă: ”Jucătorii lui Bayern s-au plîns de antrenamentele lui Pep Guardiola”

Pep Guardiola și Robben, foto: reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianului spaniol i s-a reproşat ”scăderea calităţii şi a intensităţii şedinţelor de pregătire, reflectată în criza de formă a vedetelor echipei”.

A fost de ajuns o minicriză pentru ca statuia lui Pep Guardiola la Bayern să sufere primele fisuri. După 0-3 cu Dortmund, al doilea eşec într-un campionat deja adjudecat, tabloidul Bild a punctat ieri cauzele derapajului munchenezilor.

Cea mai şocantă: "Unii jucători şi preparatorii fizici s-au plîns de antrenamentele lui Guardiola. Acestea nu mai au calitatea şi intensitatea cu care-i obişnuise". Urmarea? "Forma multora dintre vedete a stagnat sau a înregistrat o pantă descendentă".

Pep arătat cu degetul de propriii jucători?! Cert e că şi el şi-a recunoscut greşeala de a fi declarat campionatul încheiat. "Dintr-o dată, motivaţia jucătorilor a dispărut. Au tratat meciurile ca pe nişte antrenamente", susţine Bild.

Tabloidul îi reproşează tehnicianului spaniol şi prea multele modificări în primul unsprezece: "Cu Hoffenheim a făcut 7 schimbări, la Manchester 8, cu Augsburg 7, iar în returul cu englezii, iarăşi 8. Şi echipa şi-a pierdut ritmul".

17 milioane de euro brut anual, circa 9 milioane net, e salariul pe care i-l plăteşte Bayern lui Guardiola conform contractului scadent în 2016

3 trofee a cîştigat deja Pep cu Bayern: Supercupa Europei, Mondialul cluburilor şi Bundesliga

"Sînt aici ca să ajut. Dacă Bayern nu vrea asta, ne strîngem mîinile şi nu-i nici o problemă" (Pep Guardiola, ieri, la conferinţa de presă)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.