Liga 1

Declaraţie de dragoste a lui Flavius Stoican: "Fanii noştri sînt unici, speciali" » Cum stau dinamoviştii în clasamentul asistenţei din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 aprilie 2014

Flavius Stoican a organizat o conferinţă de presă înaintea partidei cu Steaua din returul semifinalei Cupei României. În manşa tur, Dinamo a pierdut în meciul considerat în deplasare pe Naţional Arena, scor 2-5.

Tehnicianul dinamovist speră ca şi jucătorii dinamovişti să se ridice la nivelul suporterilor: "Faptul că după acest eşec va veni atîta lume să ne susţină este un cîştig. Vom încerca să ne ridicăm şi noi la nivelul fanilor. Ei sînt speciali, sînt unici.

Ar fi o minune să cîştigăm la 3 goluri şi să ne calificăm. Atunci putem spune că sîntem egalii suporterilor noştri. Vom face tot ce ne stă în putinţă să cîştigăm acest meci, noi vrem să învingem pentru noi şi pentru fanii noştri minunaţi.

Nu mai contează ce s-a întîmplat în campionat. La un meci Steaua - Dinamo toţi sînt concentraţi la maximum.  Sper să avem şansă şi să marcăm din situaţiile pe care le vom crea. Cînd te susţin 40.000 de oameni nu se poate să nu-ţi creezi situaţii de poartă. Şansele sînt mici pentru calificare, dar există", a spus Stoican într-o conferinţă de presă.

Dinamo e pe 3 în clasamentul suporterilor
Chiar dacă echipa este doar pe 4 în Liga 1, fanii au revenit lîngă echipă în acest sezon. Roş-albii au o medie de 8.550 de spectatori la meciurile de acasă, a treia din Liga 1. Doar Steaua şi Petrolul stau mai bine, cu 9.397, respectiv 9.143.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.