Stranieri

Reclamă pentru Serie A » Fabio Cannavaro vorbeşte la superlativ de cel mai în vogă tehnician român din străinătate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 April 2014

Cosmin Olăroiu a cîştigat cel de-al treilea titlu consecutiv în Emiratele Arabe Unite şi cel de-al nouălea trofeu în ultimii 7 ani petrecuţi în Peninsula Arabică. În primul an pe banca lui Al Ahli, tehnicianul a cîştigat deja două trofee, iar metodele sale inovatoare de pregătire au ajuns să fie cunoscute şi în Italia.

"Secundul" lui Oli la Al Ahli este fostul campion mondial Fabio Cannavaro. Stoperul italian lucrează de un an cu antrenorul român şi a rămas uimit de calităţile sale. Într-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, Cannavaro vorbeşte la superlativ pentru italieni despre Olăroiu şi despre modul în care a transformat-o pe Al Ahli în campioană.

"I-a făcut pe jucători să vină mai devreme la antrenamente şi să folosească sala de forţă. Un antrenor trebuie să lase în urmă, pe lîngă trofee, organizare şi un mod de lucru care să ajute la progres. Aşa am luat titlul aşteptat la Al Ahli vreme de 5 ani. Mă înţeleg perfect cu Cosmin", a spus campionul mondial din 2006.

Vorbele fostului căpitan al Squadrei Azzurra atîrnă greu în fotbalul italian şi îl pot propulsa pe Cosmin Olăroiu pe banca unei echipe din Serie A, mai ales că tehnicianul a avut deja succes şi pe plan european, unde a ajuns în semifinalele Cupei UEFA cu Steaua.

Trofeele lui Cosmin Olăroiu
Steaua
Titlul (05/06)
Supercupa României (2006)
Cupa României (10/11)
Al Hilal
Titlul (07/08)
Cupa Coroanei Prinţului (07/08, 08/09)
Al Sadd
Cupa Stelelor (2010)
Al Ain
Titlul (11/12, 12/13)
Supercupa EAU (2012)
Al Ahli
Titlul (13/14)
Supercupa EAU (2013)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.