Liga 2

Comitetul Executiv de azi are pe masă cartoful fierbinte CS U Craiova: ”N-ar mai trebui programaţi”

Jucătorii lui Balint nici nu concep să nu joace din toamnă în "A"

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducerea Federaţiei va fi pusă în faţa altor două situaţii tulburi ale oltenilor: ”afiliere provizorie neavizată de CEx şi nevalidată în Adunarea Generală din 5 martie”.

"Subiectul Craiova e unul dintre cartofii fierbinţi pe care i-am preluat la federaţie". Preşedintele Răzvan Burleanu va fi pus azi, în primul său Comitet Executiv important, în mijlocul unei furtuni legate de situaţia CS U Craiova, liderul la zi din Seria B2: au sau n-au oltenii drept de promovare în prima divizie?

"Comitetul nu va putea lua o decizie fermă în acest sens, fiindcă e atributul Adunării Generale", explică oficiali federali. "Adunăm puncte de vedere şi vom formula o poziţie fermă. M-am întîlnit cu patronul Mihai Rotaru, clubul va avea un reprezentant şi în Comitetul Executiv de joi. Rolul meu e să apăr interesele membrilor, dar în limitele regulamentelor", completează Burleanu.

Două argumente noi ar sta în calea celor din Bănie, susţin surse federale. Mai întîi, circuitul prin care CraiOlguţa a primit afilierea provizorie. "A fost o decizie a Comitetului de Urgenţă, format din Sandu, Dragomir şi Goga, dar hotărîrea n-a trecut ulterior şi prin validarea Comitetului Executiv, cum ar fi trebuit! Prin urmare, însăşi afilierea provizorie e în aer!", punctează un membru CEx.

Şi doi: "Afilierea CS Universitatea trebuia validată în prima Adunare Generală, pe 5 martie. Nu s-a întîmplat asta, aşa că FRF ar avea datoria doar să nu-i mai programeze de acum înainte!". Aprecierea vine de la un conducător din L2.

17 puncte are CS U Craiova în play-off-ul din B2, fiind lider, peste Bistriţa, 16p, şi ASA, 15p

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.