Cupa Romaniei

Gabi Iancu încă plăteşte! » Mijlocaşul e penalizat financiar şi acum la ordinul lui Gigi Becali

Gabi Iancu a împlinit marţi 20 de ani

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La 7 luni distanţă de escapada de la "naţionala" de tineret, mijlocaşul încă e penalizat financiar, la ordinul lui Gigi Becali, la fiecare meci al Stelei.

Gabi Iancu continuă să privească aproape fiecare meci al Stelei de pe banca de rezerve sau chiar din afara lotului de 18, dar şi să piardă bani faţă de colegii săi. Motivul? Incidentul pe care l-a provocat în urmă cu mai bine de o jumătate de an în cantonamentul naţionalei de tineret, cînd a părăsit hotelul, după miezul nopţii, fără a anunţa staff-ul tehnic.

Reghecampf a anunţat, la Dolce Sport, în ce mod îl afectează încă, din punct de vedere financiar, acea ieşirea pe care a avut-o. "Iancu a plătit enorm pentru ce a făcut şi încă o mai face. Prima de 150.000 de euro, pentru grupele Ligii Campionilor, i-a fost tăiată. Mai mult, hotărîrea patronului nostru a fost ca Iancu să nu încaseze nici în continuare vreo primă de joc, pe care colegii săi le-au tot luat de atunci, indiferent că au fost pentru cupele europene sau campionat. El n-a primit nimic, nimic! Asta e situaţia, în momentul în care va începe să joace, să fie un jucător util, Gigi Becali i-a promis că îşi va primi banii ăia, ba chiar şi în plus, dar să demonstreze că s-a schimbat. Sper că a înţeles mesajul".

1 meci ca integralist a bifat Gabi Iancu la Steaua în ultimele 7 luni, în partida de pe Stamford Bridge, cu Chelsea, cînd rezultatul nu mai avea miză în clasamentul grupei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.