Campionate

Poza de un milion de like-uri » Cea mai frumoasă imagine după finala Cupei Spaniei: Cristiano Ronaldo l-a consolat pe Lionel Messi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 April 2014

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au oferit imaginea serii şi poate a înfruntărilor din El Clasico din ultimii ani, după finala Cupei Regelui Spaniei, cîştigată de Real Madrid în faţa Barcelonei, scor 2-1.


S-au înfruntat de zeci de ori, s-au şicanat, s-au "duelat" verbal de la distanţă sau pe teren şi au iscat mereu dezbateri. Au bătut recorduri, s-au motivat unul pe celălalt să fie mai buni şi au atins performanţe la care unii doar visează. Dar niciodată Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi nu au fost surprinşi într-o ipostază mai frumoasă decît aseară, pe "Mestalla".

Portughezul l-a consolat pe argentinian, iar imaginea a făcut înconjurul lumii, iar fanii celor doi au salutat momentul, poate cel mai frumos al serii.

Messi a fost pe teren pe toată durata partidei, neavînd o prestaţie bună. Cristiano nu a putut evolua din cauza unei accidentări, dar a urmărit partida din tribună.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.