Cupa Romaniei

Numărul spectatorilor prezenţi pe Naţional Arena la Derby de România: "Vor fi 8-9.000 de stelişti, în rest doar dinamovişti"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 aprilie 2014

În această seară, de la 20:30, se va disputa al treilea episod al primăverii din rivalitatea Dinamo - Steaua. În campionat cele două echipe au remizat, iar în manşa tur a semifinalei Cupei, roş-albaştrii au învins categoric. Meciul de diseară este liveTEXT pe GSP.RO.

Chiar dacă Dinamo are şanse mici de calificare, suporterii speră să vadă o victorie în faţa rivalilor şi au luat cu asalt casele de bilete.

Astfel, s-a anunţat că s-au vîndut 45.000 de tichete pentru Derby de România pînă în această dimineaţă:  "S-au vîndut pînă acum în jur de 45.000 de bilete. Dintre acestea, 8-9.000 sunt ale steliştilor, în rest vor fi numai dinamovişti pe Arena Naţională", a spus Bobar.

El a precizat că fanii dinamovişti pregătesc o coregrafie specială pentru întâlnirea din această seară: "Am înţeles că fanii noştri vor face o coregrafie ce nu s-a mai văzut pînă acum. După ce au făcut anul trecut chiar sunt curios ce o să vedem acum."

Tocmai din acest motiv, Peluza Cătălin Hîldan a postat un comunicat în care a rugat spectatorii să vină din timp la meci deoarece coregrafia va fi afişată cu 10 minute înainte de meci, la 20:20.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.