Cupa Romaniei

Derby de România » Dinamoviştii siguri pe ei: "Să terminăm cu minunile, n-ar fi un miracol să batem Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 aprilie 2014

Înainte de marele meci dintre Dinamo şi Steaua de pe Naţional Arena, liveTEXT pe GSP.RO de la 20:30, Ionel Dănciulescu a comparat situaţia roş-albilor cele ale Valenciei şi Borussiei Dortmund din sferturile Europa League şi ale Ligii Campionilor.

"Cred că stadionul va fi plin la ora jocului. Asta ne obligă, ne responsabilizează. Băieţii sînt pregătiţi să dea tot pe teren. Nu are de ce să fie presiune, e un meci de fotbal, fotbalul trebuie să-l joci de plăcere. Pentru mine e importantă şi victoria, chiar dacă nu ne calificăm. Cred că şi suporterii ar aprecia acest lucru. Nu cred că ar fi nici o problemă dacă nu ne calificăm, dar noi sperăm pînă în ultima clipă.

Cred în minuni, şi în ultima perioadă s-au întîmplat, Dortmund a fost la un pas de a egala Madridul la general, Valencia a întors rezultatul cu Basel. Deci minuni se pot întîmpla. Rămâne de văzut dacă va fi şi mîine. I-am văzut pe jucători concentraţi, trebuie să arate ca o echipă", a spus Dănciulescu.

Şi directorul sportiv Cristi Bobar are încredere în jucători:  "Să terminăm cu ideea asta cu minunile. A învinge Steaua nu ţine de vreun miracol. Avem forţa să ne învingem rivala pe teren, minunile sînt atunci cînd oamenii sînt grav bolnavi şi se refac. Pînă la urmă fotbalul este un sport şi eu cred că benficind de ajutorul galeriei noastre unice avem posibilitatea să ne impunem. PCH va face o coregrafie extraordinară, sîntem şi noi curioşi cu ce va surprinde în această seară".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.