Stranieri

VIDEO Vendetta Greciei » Costin Lazăr a fost martor la incidentele extreme de la PAOK - Olympiakos, 1-0

Jucătorii lui Olympiakos fug de centrul tornadei "Tumba"

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Această confruntare de la Salonic e ca Al 3-lea Război Mondial", spune un jurnalist elen. Bătăi, trei jucători eliminaţi, teren invadat, căpitanul lui Oly lovit de fanii gazdelor.

Salonicul a luat foc miercuri. După 2-1 în tur pentru Olympiakos, PAOK voia revanşa. "Este o continuă vendetta această confruntare, de 50 de ani e o rivalitate uriaşă, feroce, între Salonic şi Atena. E ca Al 3-lea Război Mondial", mărturiseşte un jurnalist grec.

VIDEO cu incidentele de la PAOK - Olympiakos 1-0

Startul a fost întîrziat. Fanii gazdelor umpluseră banca roş-albilor cu hamsii, după porecla lui Oly, "gavros". Iar jocul a fost o răfuială permanentă. Între jucători, trei au fost eliminaţi, Maniatis (Olympiakos), Katsouranis şi Natkho (PAOK).

"Costin Lazăr a scăpat, a stat departe de incidente", spune acelaşi reporter, apoi ultraşii alb-negri au invadat terenul înarmaţi cu torţe, vînîndu-i pe fotbaliştii rivali. Au intrat după ei şi la vestiare, căpitanul Maniatis şi Valdez au fost loviţi.

"Ce se întîmplă aici este terorism", au protestat oaspeţii la sfîrşit. Pe teren, PAOK, cu Lazăr intrat după 67 de minute, a cîştigat. 1-0 şi e în finala cu Panathinaikos, din 26 aprilie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.