Cupa Romaniei

VIDEO Veşti bune despre cameramanul lovit de suporteri » "A fost externat după ce a fost cusut! Urmează să facă o tomografie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 aprilie 2014

După încheierea partidei dintre Dinamo şi Steaua, un grup de persoane aflate în Peluza Sud, acolo unde au stat suporterii Stelei, au pătruns în zona terenului de joc pentru a intra în conflict cu alţi suporteri, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

În urma acestui incident, suporterii stelişti au aruncat spre jandarmi cu scaune şi alte obiecte contondente, iar un operator TV şi alte 3 persoane au fost rănite în zona capului şi au necesitat îngrijiri medicale!

VIDEO / Incidente provocate de suporterii Stelei » Au băgat în spital un cameraman şi au rupt zeci de scaune de pe Arena Naţională

Cameramanul celor de la PRO TV a fost transportat de ugenţă la spital, acolo unde personalul medical i-a cusut zona afectată, iar după aproximativ 2 ore acesta a fost externat. În prezent, cameramanul se află acasă în afara oricărui pericol, urmînd ca duminică să se prezinte din nou la spital pentru o serie de analize, dar şi o tomografie!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.