Campionate

Barcelona are înlocuitor pentru Jose Manuel Pinto: "E perfect din punct de vedere tehnic!"

FOTO: Pep Morata - MD

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 April 2014

FC Barcelona se organizează pentru sezonul viitor, iar pe lista de priorităţi a catalanilor se află postul de portar. Soluţia pentru înlocuirea lui Pinto vine chiar din propria curte.


Jordi Masip are un sezon foarte bun la echipa a doua a clubului şi este o opţiune de luat în seamă pentru buturile primei echipe. 

Victor Valdes se va despărţi de formaţia blau-grana în aceasă vară, iar lui Jose Manuel Pinto nu îi va fi prelungit contractul. Andoni Zubizarreta i-a comunicat deja lui Pinto, 38 ani, că Barcelona nu mai contează pe el.

Dacă se va menţine interdicţia la transferuri pentru Barcelona, Masip va fi noul număr 1. "Se află în cel mai bun moment al carierei lui". Carlos Busquets, cel care se ocupă de pregătirea portarilor de la echipa a doua, îl consideră pe Masip "perfect din punct de vedere tehnic". 

Jordi Masip, 1,80 m, se află la Barcelona de la 15 ani. E de 4 sezoane la echipa a doua. Nu are o statură impunătoare, dar compensează prin agilitate, reflexe, intuiţie, poziţionare, rapiditate în mişcări, un foarte bun joc de picior şi iese bine pe centrări, scrie mundodeportivo.es.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.