Stranieri

VIDEO Hattrick cu Al Ahli » Cosmin Olăroiu a cîştigat Cupa Emiratelor după o finală cu echipa lui Walter Zenga!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 aprilie 2014

Cosmin Olăroiu nu are rival în zona Golfului! Tehnicianul român a bifat ieri al zecelea trofeu în Asia şi al treilea cu Al Ahli în acest sezon, după victoria din finala Cupei Emiratelor cu Al Jazira, scor 2-1.

Al Ahli e de neoprit în Emirate de la sosirea lui Cosmin Olăroiu. După cîştigarea Supercupei şi a titlului, a venit şi rîndul Cupei Emiratelor. Într-o finală cu Al Jazira, echipa antrenată de Walter Zenga, Al Ahli a făcut un nou meci mare, reuşind să cîştige trofeul după ce a revenit de la 0-1.

Ali Ahmed Mabkhout a deschis scorul din penalty în minutul 28, reduta lui Zenga n-a rezistat pînă la final. Hugo Viana l-a găsit perfect pe Grafite în careul advers în minutul 69, iar brazilianul a reluat spectaculos cu capul în bară.

Meciul părea că se duce spre prelungiri, însă Al Hamadi a rezolvat soarta finalei cu o fază senzaţională în care a reuşit să ridiculizeze doi dintre apărătorii adverşi şi să înscrie cu un şut din 8 metri.

Al Ahli mai poate cîştiga un trofeu în acest sezon, fiind calificată şi în finala Cupei Preşedintelui. În ultimul act, care se va disputa pe 19 mai, adversar va fi Al Ain, fosta formaţie a lui Cosmin Olăroiu.


Citeşte şi: Reclamă pentru Serie A » Fabio Cannavaro vorbeşte la superlativ de Cosmin Olăroiu în Gazzetta dello Sport!

Trofeele lui Cosmin Olăroiu
Steaua
Titlul (05/06)
Supercupa României (2006)
Cupa României (10/11)
Al Hilal
Titlul (07/08)
Cupa Coroanei Prinţului (07/08, 08/09)
Al Sadd
Cupa Stelelor (2010)
Al Ain
Titlul (11/12, 12/13)
Supercupa EAU (2012)
Al Ahli
Titlul (13/14)
Supercupa EAU (2013)
Cupa Emiratelor (13/14)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.