Liga 1

Dublu sau nimic » Guilherme Sitya joacă tare: ce salariu îşi doreşte la Petrolul

Guilherme e dorit și de Reghe la Steaua, în cazul în care Latovlevici va fi vîndut "afară"

Articol de Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Guilherme solicită un salariu de 10.000 de euro pentru a prelungi contractul cu ploieştenii, scadent în vară.

Guilherme Sitya este foarte aproape de a se despărţi de Petrolul. Brazilianul negociază de luni bune o prelungire a acordului cu "lupii", însă momentan nu s-a înţeles cu şefii în privinţa salariului.

"O să încerc să dau totul pînă la sfîrşitul campionatului pentru actuala mea echipă. Situaţia mea în România nu este clară, o să vedem ce se întîmplă. Nu vreau să discut despre asta acum, vom vedea dacă rămîn. Dacă va fi OK pentru Petrolul, dar şi pentru mine, atunci rămîn aici", a declarat fundaşul stînga de 24 de ani la DigiSport.

Guilherme a fost adus în vara lui 2012 de la Chiajna, din postura de jucător liber, şi a semnat un angajament pe nuami două sezoane, cu posibilitate de renegociere a contractului în vara lui 2014. El a fost chemat la masa tratativelor, însă a cerut un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună, dublu faţă de cît cîştigă acum.

În iarnă, şi Younes Hamza a solicitat un venit de 10.000 euro lunar, dar tunisianul a fost refuzat, fiind ulterior vîndut la Botev Plovdiv.

1,8 milioane de euro este cota actuală a lui Guilherme

28 de meciuri a bifat Guilherme în acest sezon, fiind cel mai utilizat jucător, alături de Pecanha

"Prima opţiune pentru mine, am zis-o deja tuturor, este Petrolul, dar repet: trebuie să fie bine şi pentru club, dar şi pentru mine!" (Guilherme Sitya, fundaş Petrolul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.