Liga 1

Părăsiţi de conducători » Staff-ul administrativ al FC Vaslui a demisionat!

Articol de Cristian Lapa  —  marţi, 22 aprilie 2014

Întreg staff-ul administrativ al FC Vaslui a demisionat din funcţiile de conducere. Neplătiţi de luni bune, fotbaliştii Vasluiului sînt tot mai singuri şi se luptă cu morile de vînt.

Mai nou, toată conducerea administrativă a demisionat în bloc, lăsînd echipa în voia sorţii. Directorul sportiv, Cătălin Popa, şi preşedintele executiv, Dragoş Iftime, şi-au înaintat demisiile din funcţie, nemulţumiţi că nimeni nu ia atitudine pentru a încearca să salveze echipa de la desfiinţare.

"Din respect pentru băieţi şi pentru munca lor am stat pe bancă la meciul cu Corona. Dacă nu se rezolvă situaţia, nu ştiu dacă voi mai fi alături de echipă la meciul cu U Cluj”, a spus Cătălin Popa.

Preşedintele executiv, Dragoş Iftime, încă mai trage speranţe că echipa se poate salva de la desfiinţare. "Mă gîndesc doar ca echipa să fie salvată de la desfiinţare şi să poată continua în Liga I şi în sezonul următor. Deocamdată, nimeni nu vrea să vină lîngă această echipă, care a demonstrat că are caracter. Jos pălăria pentru jucători, pentru victoria cu Corona”, a spus Iftime.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.