Liga 1

Zero pe linie! » Revitalizarea Academiei Stelei s-a împotmolit în fază de proiect. Părinţii au luat foc

La partida cu Farul, 3-4, Aldea a preferat să joace la Cupa Liceelor, în loc să îmbrace tricoul Stelei

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu jucători împrumutaţi la Clinceni sau înapoiaţi la Viitorul, grupele roş-albaştrilor suferă: sînt ultimele, fără puncte, în clasamentele Juniorilor A şi B, şi cu şanse mici de a prinde turneele finale.

Steaua s-a prezentat onorabil în UEFA Youth League, unde a strîns 5 puncte, însă micul progres de la nivel juvenil s-a oprit prematur. Majoritatea tinerilor s-au întors la Academia Hagi sau au fost împrumutaţi la FC Clinceni, iar grupele au rămas ştirbite.

Astfel, în faza a doua a CN de juniori, ultima înaintea turneelor finale, Juniorii "A" şi Juniorii "B" au zero puncte! Ba mai mult, în primul meci, Viitorul - Steaua 7-0, bucureştenii au folosit nu mai puţin de 8 puşti mai mici, născuţi în 1997!

CLASAMENT JUNIORI A
1. Viitorul 6p, 2. Dinamo 6p, 3. Farul 6p, 4. Steaua 0p
Rezultate: Viitorul - Steaua 7-0, Steaua - Farul 3-4, Dinamo - Steaua 2-1. Următorul meci: Steaua - Viitorul, 27 aprilie.

"Ne-au păcălit!"
Situaţia e asemănătoare şi la Juniori "B", unde, deşi s-au jucat doar două etape, Steaua e tot ultima: 0-1 cu Viitorul şi 0-2 cu LPS Galaţi! Nemulţumiţi sînt şi părinţii, care au lăsat copiii la centrul din Ghencea tocmai după promisiunile de revitalizare.

"Deşi ne-au zis că se vor face investiţii în jucători, nu a venit nimeni. Mai mult, au plecat atît de mulţi încît unele echipe au rămas cu 12-13 băieţi! Nu e normal", au tunat aceştia, sub protecţia anonimatului.

2 echipe din fiecare grupă de juniori se califică la turneul final

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.