Cupa Romaniei

Eroare de 8,3 » Observatorul Dan Petrescu a mers pe mîna lui Adrian Ghinguleac la golul din ofsaid de la Astra - Petrolul 2-1

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

E nota pe care a primit-o asistentul bucureştean după ce a validat punctul care i-a dus pe giurgiuveni în finala Cupei. ”Fază foarte complicată, la limită”, justifică Petrescu.

Adrian Ghinguleac, tuşierul ce n-a semnalizat ofsaid la golul decisiv din returul semifinalei de Cupă Astra - Petrolul 2-1, a fost absolvit de orice culpă de CCA. Şi a primit deja o altă delegare, în week-end-ul trecut, la Poli - U Cluj 1-2.

Observatorul Dan Petrescu l-a notat cu 8,3 pentru prestaţia de la Giurgiu, unde reuşita din prelungiri semnată de Papp a trimis în finală trupa lui Florin Marin.

Fostul şef al CCA explică evaluarea asistentului: "A fost o fază foarte complicată, cu vreo 19 jucători în careu, ricoşeuri, portarul ieşit, n-am mai văzut de mult o asemenea situaţie delicată pentru un tuşier. De aceea, am considerat că trebuie să-i dau credit, aşa cum se procedează şi pe plan internaţional la astfel de momente la limită. Acolo se putea rezolva faza dacă aveam un arbitru ca la hochei, să vadă înregistrarea video şi să dea pe loc dezlegarea corectă".

Momentan, din motive de timp, raportul lui Petrescu nu e însă validat de Patriţiu Abrudan, vicepreşedintele CCA, care răspunde de actele întocmite la meciuri de supervizori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.