Liga 1

Bookmakerii au tremurat » Casele de pariuri şi-au trimis reprezentanţi la meciul Viitorul - Steaua 0-3

Cei 3 trimişi ai caselor de pariuri au stat permanent logaţi pe laptop, dar şi la telefoanele mobile

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trei case de pariuri online şi-au trimis reprezentanţii la meciul Stelei cu Viitorul pentru a preveni un eventual dezastru financiar.

Toate zvonurile apărute înaintea meciului de luni, dar şi declaraţiile finanţatorului lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, au făcut ca bookmakerii să considere partida de la Chiajna, dintre Viitorul şi Steaua, 0-3, ca una cu risc maxim pentru ei.

Deşi campioana evolua împotriva unei formaţii aflate la retrogradare, cota celor de la Viitorul a scăzut în două zile de la 5.25 la 3.75, lucru ce arată ca s-a pariat masiv pe victoria gazdelor!

Pentru a fi siguri că nu e nimic necurat la acest meci, la partidă au asistat şi trei trimişi ai unor case de pariuri care au avut în oferta live întîlnirea dintre Viitorul şi Steaua.

Ei şi-au luat această măsură de precauţie pentru ca, în cazul în care ar fi realizat că ceva nu e în ordine, să poată închide meciul pentru pariorii din mediul online.

Oficialii clubului patronat de Gheorghe Hagi au confirmat prezenţa acestora la meci, dar susţin că tot ce au făcut cei trei a fost să susţină cotele live în timp real.

1.60 a fost cota iniţială pentru o victorie a Stelei în meciul cu Viitorul. Aceasta a crescut la 1.85 la ora de start a meciului, după ce s-a pariat mult pe succesul gazdelor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.