CM 2014

Unde vedem Mondialul? » TVR refuză să ia în calcul varianta care ne-ar garanta că meciurile din Brazilia vor fi la TV!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 April 2014

Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi a dezvăluit problemele cu care se confruntă TVR în a plăti toţi banii pentru drepturile TV ale Campionatului Mondial din Brazilia. Cu 50 de zile înainte de startul turneului nu ştim dacă vom vedea meciurile la TV.Surse din televiziunea publică au comentat ieri şi pe marginea posibilităţii ca TVR să ofere meciuri către altă televiziune pentru a suporta mai uşor costurile.

"Exclus aşa ceva. Dolce ne-a făcut o ofertă, dar e una foarte mică, în timp ce cu Digi nici n-am dorit să intrăm într-o negociere. Sînt mai multe probleme aici. Cabliştii nu-şi doresc să plătească bine pentru o competiţie pe termen scurt. Apoi, la ce forţă au, promovarea agresivă pe care ar face-o pe meciurile lor ar induce ideea că ei, de fapt, au Mondialul, nu noi, iar TVR ar pierde publicitate", susţin surse din cadrul televiziunii.

Toate detaliile despre situaţia dramatică de la TVR şi şansele ca partidele din Brazilia să se vadă în România pot fi citite în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe Gazeta Digitală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.