Box

Mike Tyson: "Am fost iertat de o datorie de două milioane de dolari"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 aprilie 2014

Iron Mike, fost campion mondial al greilor, a dezvăluit că a fost iertat de o datorie de două milioane de dolari către fiscul american, dar a adăugat că nu regretă nici unul dintre capriciile pe care şi le-a permis de-a lungul vremii.

În paralel, fostul său adversar Evander Holyfield spune că a avut şi el probleme financiare.

Tyson, acum în vîrstă de 47 de ani, s-a declarat falit în 2005, cînd avea o datorie către stat de 23 de milioane de dolari. An de an, a încercat să-şi reducă datoriile, returnînd cît a putut. Tyson a spus că nici acum nu sînt achitate toate, dar că se străduieşte să plătească. "Uitaţi aici un cec pe care l-am trimis fiscului de curînd. Oficialii de acolo au fost foarte de treabă cu mine. M-au scutit de două milioane de dolari. Îmi place acum de cei de la fisc", a spus Mike Tyson, aflat la Festivalul de Film Tribeca.

"Sînt un părinte bun"
Pe de altă parte, Evander Holyfield, boxerul pe care acelaşi Tyson l-a muşcat de ureche în timpul unei lupte din 1997, a recunoscut că are şi el necazuri financiare.

Tyson a mai spus că are de gînd să ofere tuturor celor şapte copii ai săi o educaţie care să-i ajute. "Eu am făcut 9 clase. Sînt prost ca noaptea, dar ei nu trebuie să fie aşa. Cred că sînt un tată mai bun decît părinţii mei şi asta în sine este o victorie", a mai spus fostul pugilist.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.