Campionate

Cale liberă pentru titlu în Premier League » Chelsea va băga rezervele în derby-ul cu Liverpool

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 aprilie 2014

Liverpool, Chelsea şi Manchester City se luptă pentru cîştigarea titlului în Premier League, iar "cormoranii" au o şansă imensă în acest sezon, mai ales după anunţul lui Jose Mourinho.

Gerrard, Suarez şi compania sînt pe primul loc în clasament cu 3 etape înainte de final şi au 5 puncte peste Chelsea şi 6 peste City, dar gruparea din Manchester are un meci mai puţin disputat. În acest weekend urmează să se dispute un meci extrem de important în lupta pentru Premier League, derby-ul Liverpool - Chelsea.

Dar Jose Mourinho a anunţat că vrea să introducă rezervele în acest meci pentru a odihni titularii în vederea confruntării cu Atletico Madrid din returul semifinalei Ligii Campionilor, iar în aceste condiţii Liverpool devine mare favorită să ia primul titlu în Premier League.

"Vreau să joc în meciul cu Liverpool cu cei care nu vor evolua miercurea viitoare în returul cu Atletico. Dar trebuie să văd ce decizie ia şi conducerea. Voi avea o discuţie, trebuie să ascult de ei, indiferent de ce decid.

Este o mare problemă faptul că partida se va disputa duminică. Reprezentăm fotbalul englez. Sîntem singura echipă care mai este în competiţiile europene. Spania are 4 şi le-au fost oferite condiţiile să aibă succes. Dar noi jucăm duminică în loc de vineri sau sîmbătă", a explicat Mourinho la conferinţa de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.