Tenis

FOTO Déjà vu » Victor Hănescu a fost învins de Gilles Simon în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

+17 Foto
Victor Hănescu a fost eliminat în turul al doilea la BRD Năstase-Ţiriac Trophy Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 aprilie 2014

Victor Hănescu s-a oprit astăzi în turul al doilea la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, fiind învins de francezul Gilles Simon, scor 6-2, 3-6, 3-6.

La fel ca la finala din 2007, Victor a început perfect meciul, a cîştigat primul set, însă a scăpat printre degete victoria. L-a ţinut sub presiune pe Simon încă din start şi, după un prim game cîştigat de francez, avea să se impună în următoarele cinci, suficient pentru a-şi adjudeca primul set cu 6-2.

Francezul şi-a intrat însă în ritm şi s-a distanţat rapid în partea a doua la 3-0. Game-ul decisiv al setului a fost la 4-2 pentru francezi, cînd Victor a avut 3 şanse de a-şi recupera break-ul, însă le-a irosit pe toate şi Simon a egalat, 6-3.

În decisiv, Hănescu a fost ezitant încă din start şi a fost doar o chestiune de timp pînă cînd şi-a pierdut serviciul. Simon s-a impus cu un nou 6-3 şi a obţinut a patra victorie în faţa tenismanului român.

Pentru prezenţa în turul doi, Victor Hănescu şi-a asigurat un cec în valoare de 7.405 euro şi 20 de puncte ATP. În sferturi, Gilles Simon, favoritul numărul 4 al turneului, îl va întîlni pe Lukas Rosol, deţinătorul trofeului.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.