Liga 1

Laurenţiu Reghecampf e avertizat din Germania: "La ce face în România, aici n-ar rezista nici două luni!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 aprilie 2014

Laurenţiu Reghecampf e aproape de al doilea titlu consecutiv cu Steaua, dar performanţele îi sînt umbrite de conflictele în care se implică. Fostul jucător al Stelei şi al Borussiei Dortmund, Marcel Răducanu, îi atrage atenţia din Germania antrenorului campioanei."Reghecampf nu are adversar în România. Are un lot bun, echilibrat şi un preparator fizic foarte bun. Sînt pregătiţi super bine şi Reghecampf le-a dat şi mentalitatea de neamţ, după anii petrecuţi în Germania.

Dar nu cred că ar rezista două luni în Germania, dacă face ce face acum. Dă în colegi şi nu e o atitudine bună. Un antrenor trebuie să ştie să se stăpînească. Dacă dai în toţi, te faci neplăcut. Nu vorbesc de educaţie, ci de faptul că se crede un mare antrenor, prin rezultatele pe care le are.

Pentru stadiul unde e, e foarte bine, dar trebuie să îşi schimbe atitudinea, dacă pleacă. Trebuie să gîndească altfel lucrurile. Nu ai cum să te pui rău cu antrenorul echipei naţionale, nu am auzit ca un antrenor de club din Germania să se ia de Low", a spus Marcel Răducanu la Digi Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.