Liga 1

Ionuţ Negoiţă anunţă ce decizie a luat în cazul lui Dorin Rotariu şi ia atitudine după suspendarea lui Valentin Lazăr: "Nu e normal, facem recurs!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 aprilie 2014

Dinamo deţine doar 50% din drepturile federative ale lui Dorin Rotariu şi Ionuţ Negoiţă a explicat cum vor proceda "cîinii" în privinţa jucătorului de 18 ani."Rotariu are contract 5 ani cu Dinamo, clubul i-a dat o şansă mare să joacă şi să se afirme. În următorii 5 ani, el depinde de Dinamo, nimeni nu poate decide altceva. Vom face eforturi să recuperăm şi ceilalţi 50%", a declarat Negoiţă la sportro.

Finanţatorul roş-albilor va purta negocieri pentru a cumpăra şi celelalte procente cu Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timişoara.

Ionuţ Negoiţă a anunţat şi că va încerca să anuleze suspendarea de două etape a lui Valentin Lazăr. Mijlocaşul a primit sancţiunea după altercaţia cu Dani Coman, de la finalul meciului Dinamo - Astra 2-0:

"Noi am făcut un fel de recurs, pentru că nu mi se pare în regulă ca un jucător care a fost agresat să fie suspendat. Asta doar pentru că cineva a spus că ar fi înjurat. Dar nu mi se pare în regulă să fie suspendat".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.