Liga 1

Primul transfer » Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Cristi Bălgrădean

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După patru încercări, Dinamo este la o semnătură distanţă de a-l achiziţiona pe Traian Marc, 31 de ani, goal-keeper-ul Coronei Braşov. Dinamo e sigură de iminenta plecare în străinătate a lui Cristi Bălgrădean. Traian Marc, 31 de ani, urmează să sosească în Ştefan cel Mare din vară. Portarul Coronei Braşov a mai fost în atenţia "cîinilor" în alte 4 rînduri, începînd încă de acum 10 ani, dar de fiecare dată a intervenit ceva! Interesul "cîinilor" datează de cînd fotbalistul era căpitanul "naţionalei" de tineret. Iar ultima oară dinamoviştii l-au curtat în vara trecută, atunci cînd s-a pus problema ca Bălgrădean să plece la Standard Liege. Doar că "Pufi" a fost în Belgia şi s-a întors, iar "afacerea Marc" a rămas în stand-by. Acum, braşoveanul este gata să semneze cu roş-albii, mai ales că formaţia de sub Tîmpa va retrograda sigur în liga secundă.

Marc a fost monitorizat de către dinamovişti în actualul sezon de prima divizie, iar conducătorii din Ştefan cel Mare şi-au dat acordul pentru transfer. Rămîne de văzut dacă va rămîne şi macedoneanul Kiko Naumovski în "haită", mai ales că roş-albii mai au şi alţi portari pe listă: Calancea (Ceahlăul), Buzbuchi şi Balauru (ambii Viitorul), Goicoechea (Oţelul).


12 selecţii are Traian Marc în selecţionata Under 21 în perioada 2004-2005

10 este locul ocupat de Marc printre goal-keeperii Ligii 1 conform index-ului InStat, 196. S-au luat în calcul 20 de portari cu cel puţin 10 partide. Bălgrădean e pe locul 4, index 205



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.