Liga 1

Dragoş Grigore e cu gîndul la podium: "Dinamo poate termina pe 3"

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 24 aprilie 2014

Dragoş Grigore, 27 de ani, fundaşul este de părere că roş-albii pot prinde podiumul în aceste ultime 6 runde de final

- Dragoş, eşti la cel mai bun sezon din carieră, ce va urma anul viitor?

- Nu am cum să prevăd, dar, mai întîi, să încheiem acest campionat. Da, conform cifrelor, sînt în cel mai bun moment al meu, să vedem ce-mi va rezerva viaţa şi Dumnezeu din vară.

- S-a tot discutat despre despărţirea ta de Dinamo, după 6 ani. Ce crezi că se va întîmpla acum, după ce-ai ratat vreo 5 transferuri în străinătate?
- Mai sînt aceste etape de final, sperăm să scoatem maximum, poate chiar locul 3, apoi o să mă aşez la masă cu şefii clubului şi vom vedea. Eu cred că a venit momentul să plec. Nu ştiu de oferte concrete, ci doar de vorbe. Iar eu am evitat mereu să mă iau după vorbe. Nu sînt genul să-mi pierd capul după nişte discuţii.

- Steaua?
- Nici nu am discutat, nici nu văd ce-am discuta. Nu m-a căutat nimeni de la Steaua, eu vreau să joc în străinătate, cred că am spus totul cu acest lucru.

- Sînt oameni în cadrul grupării care afirmă că Dinamo ar putea să se lupte la titlu din următorul sezon. Tu, ca fotbalist, vezi posibil acest lucru?
- E prematur. Dar un atu important, de fapt, o confirmare, este faptul că Dinamo are o galerie extraordinară, care împinge echipa de la spate, fanii fiind un ajutor de nădejde la multe dintre victorii.


6,38 este media notelor din Gazetă ale fundaşului, cea mai mare de la Dinamo în 2014


"Unul dintre oamenii care au ţinut echipa unită în acest sezon este Cristi Bobar, directorul sportiv al clubului, întotdeauna s-a luptat pentru ca jucătorii să aibă condiţii bune"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

"Eu nu trădez, rămîn alături de impresarii mei, fraţii Becali, reprezentaţi acum de Pietro Chiodi şi de Dragoş Sîrbu"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

"Dinamo are cîţiva jucători interesanţi. Cînd aud «Niciodată la Steaua, niciodată la Dinamo» mi se par nişte aberaţii. În primul rînd, ca fotbalist, faci meseria pentru performanţă, pentru tine, pentru familie"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.