Mai multe cluburi din L2 au solicitat CEx să constate imposibilitatea CS U Craiova de a promova pentru că Adunarea Generală din 5 martie nu a validat afilierea definitivă, cum prevede statutul FRF
Situaţia CraiOlguţei va fi decisă într-o Adunare Generală Extraordinară, pe care Comitetul Executiv urmează să o convoace în luna iunie. În şedinţa de ieri din CEx nu s-a mai mers nici măcar pe varianta unui aviz consultativ, aşa cum ar fi dorit o parte dintre cei aflaţi în forul de conducere de la Casa Fotbalului.
"Direcţia Juridică va prezenta o opinie cu privire la situaţia CS U Craiova" e detaliul anunţat de Federaţie. Există însă mai multe cluburi care au depus contestaţie vizavi de dreptul de participare al oltenilor, iar CEx din 28 mai ar putea lua act de imposibilitatea CS U Craiova de a promova, în funcţie de verdictul de la Juridic. "Cum, necum, dosarul CraiOlguţa va ajunge în Adunarea Generală", spun surse FRF.
"Reprezentanţii mai multor echipe rivale Craiovei din Liga 2 sînt gata să ia poziţie fermă în Adunarea Extraordinară. Şi vor pune în vedere membrilor afiliaţi că aceia care vor vota în favoarea afilierii definitive sau a promovării celor de la CS U vor ajunge în faţa unor plîngeri penale", explică oficiali din liga secundă.
30 de zile e perioada maximă care trebuie să treacă între data convocării Adunării Extraordinare, 28 mai, şi momentul întrunirii ei
Sandu: "Avem şanse mari pentru CE 2020"
Azi e ultima zi de depunere a documentaţiei de candidatură la Euro 2020, iar Bucureştiul va trimite către UEFA ultimele materiale din dosarul care pune capitala României în competiţia pentru turneul final de peste 6 ani. CE se va desfăşura în 13 oraşe de pe continent, iar decizia finală va fi luată în septembrie 2014. "Cehia şi Polonia au renunţat, aşa că avem şanse mari să fim aleşi dacă îndeplinim condiţiile cerute", a explicat preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, pentru Mediafax. România aplică pentru un pachet care conţine trei meciuri din grupe şi o partidă din "optimi".
{{text}}