Liga 1

"Pleacă la Steaua, leşinatule!" » Dorin Rotariu produce un nou scandal la Dinamo! Şefii: "O să analizăm!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 April 2014

După ce-a semnat un contract de reprezentare cu impresarul favorit al antrenorului Stelei, Dorin Rotariu creează acum un nou scandal la Dinamo!Actul de reprezentare este încă valabil, iar mijlocaşul pare chiar în relaţii foarte strînse cu familia Reghecampf. Pe pagina de Facebook, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a postat o fotografie de la un eveniment monden, în care apare alături de Rotariu şi de alte persoane apropiate.

Imediat fanii dinamovişti au luat foc. Pe pagina de Facebook a unui grup de suporteri ai roş-albilor, "Ultras Tei", au fost postate comentarii la această poză prin care Dorin Rotariu e criticat foarte dur.

Cele două mesaje dure ale fanilor:

"Initial am crezut ca e o poza mai veche ca sa mai agite spiritele, dar, din pacate (pentru tine), e chiar din seara asta... Dorine, esti deosebit de prost! Extrem de prost! Sa te tii bine! S-a terminat pentru tine, lesinatule! Ne vedem la Chiajna sau poate si mai devreme! Ai vrut sa te joci cu CAINII, acum hai la "joaca"!

Dorine, ai vrut sa te joci cu CAINII si iata ca ti s-a indeplinit dorinta! Domnule Negoita, va rugam si va sfatuim sa dati un EXEMPLU cu acest "copil inocent": 3 ani la Dinamo II si salariul minim legal, apoi poate pleca linisitit la steaua!"

Şefii dinamovişti analizează situaţia
Conducătorii echipei din "Ştefan cel Mare" n-au ignorat această situaţie. Surse din cadrul clubului au dezvăluit că şefii vor analiza noul gest al fotbalistului şi vor lua o decizie.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.