Tenis

FOTO Îndrăgostit de Bucureşti » Lukas Rosol, din nou în finală la BRD Năstase-Ţiriac Trophy!

+12 Foto
Lukas Rosol l-a învins pe Robin Haase şi s-a calificat pentru al doilea an la rînd în finală la BRD Năstase-Ţiriac Trophy Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 aprilie 2014

Lukas Rosol nu va uita prea curînd România, după ce a reuşit să se califice pentru al doilea an consecutiv în ultimul act al turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

Cehul se simte excelent pe zgura din Bucureşti, unde va evolua din nou în finală, după ce l-a învins pe Robin Haase, scor 3-6, 6-3, 6-2. Olandezul a cîştigat primul set cu 6-3 şi a început cu break actul secund, însă n-a fost suficient pentru a-l învinge pe Rosol.

Deţinătorul trofeului a reuşit să se adune după o primă oră de joc mai slabă şi a putut întoarce soarta partidei, luînd setul doi cu 6-3. În decisiv, Haase a putut menţine echilibrul doar pînă la 2-2, însă Rosol a părut mult mai proaspăt şi a închis meciul cu 6-2, după 5 game-uri consecutive.

Aceasta va fi cea de-a doua finală din carieră pentru Lukas Rosol, după cea cîştigată în 2013 tot la Bucureşti. Adversar îi va fi bulgarul Grigor Dimitrov, cap de serie numărul 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.