Liga 1

Ceahlăul caută antrenor după demiterea lui Marian Bondrea » Viorel Hizo a refuzat. Cine e noul favorit

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Înfrîngerea de vineri, 0-1 acasă, cu Gaz Metan i-a fost fatală lui Bondrea, care ieri a fost anunţat că nu mai este antrenorul Ceahlăului.

Nemţenii au bifat şase înfrîngeri consecutive fără să marcheze în ultimele şase etape, iar în urmă cu trei runde, Costel Ilie a fost înlocuit cu Marian Bondrea, adus pentru a revigora echipa.

Acest lucru nu s-a întîmplat, echipa pierzînd toate cele trei meciuri la zero, cu Dinamo, CFR şi Gaz Metan. Ieri a avut loc o şedinţă a oficialilor clubului, iar Bondrea a fost destituit din funcţie.

Moldovenii au vrut să îl aducă la echipă pe Viorel Hizo, însă "Dulăul" a declinat oferta. În acest moment, favorit să vină la Piatra Neamţ este Cristian Pustai, fostul tehnician al Pandurilor urmînd să poarte negocieri cu Ceahlăul în zilele ce urmează.

30 de schimbări de antrenori au fost pînă acum în Liga 1

"N-ai ce să faci în două săptămîni. Am venit ca musca în lapte. Am venit din iarnă, e adevărat, dar probabil că păream pentru jucători ca un spion. Am ajuns într-un punct în care nu mai rezistam." (Marian Bondrea, fost antrenor Ceahlăul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.