Campionate

VIDEO Reacţia genială a lui Dani Alves după ce fanii lui Villarreal au aruncat cu o banană spre el. Şi Neymar a luat atitudine

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 April 2014

Dani Alves a fost din nou victima rasismului pe un stadion din Spania. Duminică seara, pe El Madrigal, la partida cîştigată dramatic, 3-2, în faţa lui Villarreal.

În timp ce se pregătea să execute un corner de pe partea dreaptă, un spectator a aruncat cu o banană spre brazilian. Fundaşul dreapta a luat-o, a desfăcut-o şi a mîncat-o, hotărînd să răspundă astfel manifestărilor reprobabile ale fanilor echipei gazdă. Apoi a executat lovitura de la colţul terenului. (VEZI AICI RĂSPUNSUL LUI ALVES!)

Alves a fost cel care a centrat la ambele autogoluri ale gazdelor.

După meci, apărătorul brazilian a declarat: "Mă confrunt de 11 ani cu aceeaşi problemă în Spania şi nu pot decît să mă amuz pe seama acestor retardaţi. Mi se întîmplă adesea astfel de lucruri, pe toate stadioanele pe care joc în Spania. E o ruşine, microbiştii pot să te placă sau nu, pot fi momente tensionate în meci, dar suporterii ar trebui să se concentreze şi să-şi susţină echipa. Pînă nu vor fi luate măsuri nimic nu se va schimba".

Pe contul de facebook, Alves a demonstrat că are mult umor: "Tatăl meu mereu îmi spunea: fiule, mănîncă banane, pentru că previn crampele. Hahaha! Cum de aţi ghicit? hahaha"

Colegul şi prietenul său de la Barcelona, dar şi din naţionala Braziliei, Neymar Jr, a demonstrat la fel de mult umor, dorind să transmită însă şi un mesaj puternic: suntem cu toţii egali. Şi a postat o imagine alături de fiul său.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.