Campionate

Jose Mourinho a jubilat după ce a îngenuncheat Liverpool: "Nu contează cine ia titlul, noi i-am bătut pe unde i-am prins"

Fernando Torres și Willian, bucurîndu-se după golul secund, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 aprilie 2014

"Nu avem şanse la campionat. Liverpool şi City se bat pentru titlu, noi nu avem nimic de celebrat". Sînt cuvintele pline de o modestie veninoasă ale lui Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, cel care a învins-o pe Liverpool în ambele manşe din Premier League

A fost 2-0, pe Anfield (VIDEO AICI)

, după un meci în care "Chelsea a parcat două autobuze şi nu a ştiut cum să mai tragă de timp", după cum avea să declare la finalul meciului Brendan Rodgers, antrenorul lui Liverpool. A fost un meci pe care Mourinho l-a abordat tradiţional, cu trei închizători ce au aruncat o pelerină peste Luis Suarez şi l-au făcut invizibil, şi cu fundaşii dispuşi la un travaliu impresionant pentru a răscupăra greşelile din meciul cu Sunderland. În focul luptei, Mourinho a făcut şi o declaraţie de război faţă de oficialii Premier League, debutîndu-l pe cehul Kalas şi folosind mai multe rezerve.

"În meciul cu Liverpool au fost puse la bătaie trei puncte importante, iar noi aveam nevoie de cel puţin unul pentru a termina în top 3", a început Mourinho. "Indiferent cine ia titlul, putem spune că am învins campionii de fiecare dată", a continuat portughezul, care a subliniat faptul că Chelsea s-a impus în ambele manşe contra lui Liverpool şi Manchester City.

[VIDEO Nebunia lui Jose Mourinho » Cum a reacţionat The Special One după golul de 2-0 al lui Chelsea cu Liverpool]


"Bineînţeles, toată lumea se aştepta ca noi să venim aici şi să luăm 3-4, cum au făcut alte echipe, mulţi au crezut că e imposibil să cîştigăm. Dar echipa mea a jucat extraordinar, iar Demba Ba a avut o evoluţie gigantică. Ştiu că o să ziceţi iar că am fost defensivi. Sincer, eu nu prea înţeleg ce înseamnă pentru voi joc defensiv. Oricum, îl aveţi pe Jamie Redknapp (un jucător retras care acum comentează pentru Sky Sports şi care l-a criticat pe Mourinho după înfrîngerea cu Sunderland), un mare creier al fotbalului, poate să explice el ce s-a întîmplat pe teren", s-a răţoit portughezul de 51 de ani în faţa presei.

Chelsea a cîştigat 16 din cele 18 puncte puse în joc în meciurile cu echipele din top 4. Într-un retur în care s-au împiedicat doar de buturugi, albaştrii au primit un singur gol contra lui Manchester United, Manchester City, Liverpool, Tottenham sau Arsenal Londra, dar a înscris în nu mai puţin de 16 ocazii. Vezi aici clasamentul din Premier League.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.