Liga 1

Cazul Rotariu continuă! Iosif Rotariu: "Sînt laşi" » UPDATE / Răspunsul dinamoviştilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 aprilie 2014

Dorin Rotariu reprezintă principalul produs de export al lui Dinamo în acest moment, însă fotbalistul a semnat un contract de reprezentare cu impresarul favorit al lui Laurenţiu Reghecampf, iar conflictul este mai actual ca niciodată după ce jucătorul şi impresarul au apărut într-o poză la un eveniment.

UPDATE / Dinamoviştii reacţionează după declaraţiile lui Iosif Rotariu: "Nu este nimeni laş la Dinamo. Rotariu a intrat singur în povestea asta. El trebuie să fie bărbatul care trebuie să pună lucrurile la punct.

Dinamo a cîştigat ieri la pas. Toţi jucătorii clubului sînt protejaţi în aceeaşi măsură.

Dincolo de performanta sportivă, la Dinamo trebuie să te încadrezi într-un anumit spirit. Chiar dacă a făcut mici greşeli, Roti este cîinele care va muşca din nou", a declarat şi Octavian Marin, agent FIFA şi membru în departamentul de scouting al lui Dinamo, pentru GSP.RO.

******

Din acest motiv, Rotariu nu a fost utilizat la meciul cu Chiajna de ieri, iar Flavius Stoican a considerat normală reacţia fanilor dinamovişti:

"Nu-mi place cînd un jucător la care ţin foarte mult este apostrofat, dar unii suporteri l-au contestat, sigur, pe bună dreptate. Totuşi, cînd va intra pe teren, e important ca Rotariu să marcheze şi probabil că lumea o să-l aplaude în continuare. Sîntem pe un loc pe care ni-l doream, este doar meritul jucătorilor", a explicat Stoican la Digi.

Astăzi însă, unchiul lui Dorin, fostul fotbalist Iosif Rotariu, s-a arătat deranjat după decizia conducerii dinamoviste: "O dovadă de laşitate a celor din cadrul clubului este că ieri Dorin nu a fost folosit deloc.

Dinamo trebuie să-l apere, nu să-l bage în atîtea discuţii. Trebuie să-l protejeze. Nu se poate să se întîmple ceva. Înseamnă că clubul nu este interesat de soarta lui.

Jumătate de an a stat cu maică-sa într-un pat la hotel. A primit de 3 săptămîni acel apartament, la fel ca mulţi alţii", a spus Iosif Rotariu la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.