Handbal

Emoţii pentru HCM Constanţa » Marinarii îşi vor afla azi adversarul din semifinalele Cupei EHF

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Calificaţi în premieră în Final Four-ul Cupei EHF, "marinarii" îşi află azi adversarul din semifinale. Azi va avea loc la Berlin, de la ora 12:45, tragerea la sorţi a semifinalelor din Cupa EHF.

E a doua ediţie în care a doua competiţie ca valoare în Europa se desfăşoară sub sistem Final Four, copiind modelul Ligii Campionilor. HCM Constanţa a reuşit să intre în Top 4 în urma prestaţiilor excelente şi, deşi este cotată cu şansa a patra, speră să producă încă o mare surpriză.

Oponentul campioanei României se va alege dintre Fuchse Berlin (Germania), Montpellier Agglomeration HB (Franţa) şi Pick Szeged (Ungaria), iar dorinţele printre constănţeni sînt împărţite. "Mi-aş dori să nu picăm cu Fuchse, pentru că sînt gazde şi este greu să cîştigi în propria lor sală", a spus antrenorul Zvonko Şundovski.

"Aş vrea să jucăm cu Fuchse. Am mai făcut-o de două ori în grupe şi poate că a treia oară va fi cu noroc", a declarat Nurhan Ali, directorul executiv al HCM.

Constănţenii au întîlnit pe Fuchse în faza grupelor, înregistrînd un egal, 31-31, pe teren propriu, şi un eşec, 26-28, la Berlin. În schimb, jucătorii ar vrea să dea piept cu Pick Szeged. "Toate echipele sînt tari, dar Szeged pare mai accesibilă", a mărturisit extrema George Buricea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.