Altele

Încep sferturile de finală la CM de snooker: Ronnie O'Sullivan are derby, iar Judd Trump-Neil Robertson este încleştarea zilei!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 April 2014

Ronnie O'Sullivan a "supravieţuit" unui meci tensionat cu Joe Perry, scor 13-11, şi ştie că mai are de disputat 3 meciuri pentru a atinge recordul lui Steve Davis, de 6 titluri de campion mondial. Neil Robertson are şi el un record de atins: 100 de breakuri de peste 100 de puncte, într-un singur sezon

Australianul Neil Robertson nu i-a dat prea multe şanse lui Mark Allen, în derby-ul optimilor, învingînd cu 13-7, într-un meci în care borna de 99 de brekuri de peste 100 de puncte nu a putut fi trecută. “Mi-a părut foarte rău că nu am atins recordul, fiindcă Stephen Hendry făcea parte dintre comentatorii meciului şi mi-ar fi plăcut foarte mult să realizez această performanţă cu el la microfon”, a explicat campionul mondial din 2010.

Neil Robertson îl va întîlni în continuare pe Judd Trump, într-unul dintre cele mai tari meciuri de la această ediţie de CM.

Shaun Murphy, un alt fost campion mondial, va avea o misiune foarte grea contra lui Ronnie O'Sullivan, mai ales că nu a arătat o formă extraordinară contra lui Marco Fu, de care a trecut cu 13-8. O altă întîlnire interesantă este cea dintre scoţianul Alan McManus, zis şi "omul cu cei mai ciudaţi pantaloni de la Crucible", şi Mark Selby, în timp ce Dominic Dale va încerca o semifinală istorică dacă va trece de Barry Hawkins.

Program sferturi de finală CM de snooker, pe Eurosport:
ora 12:00
Barry Hawkins-Dominic Dale
Mark Selby-Alan McManus

ora 16:30
Ronnie O'Sullivan-Shaun Murphy
Judd Trump-Neil Robertson

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.