Nationala

Răzvan Burleanu, dat de gol de un angajat al FRF » Miodrag Belodedici îl acuză că a minţit CEx ca să-l poată "executa"!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 aprilie 2014

În cadrul ultimului Comitet Executiv s-a decis ca Daniel Prodan şi Miodrag Belodedici să fie înlocuiţi în Comisiile UEFA, ceea ce tinde să devină un subiect controversat. Site-ul sport24h.ro face dezvăluiri prin care Răzvan Burleanu e acuzat că a minţit în cazul lui Belodedici.

Totul a plecat de la declaraţiile lui Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, care a povestit pentru sursa citată cum a motivat Burleanu înlocuirea fostului libero: "Există stenograma Comitetului Executiv în care se spune că preşedintele FRF a convenit cu domnul Belodedici să fie înlocuit şi că acesta nu-şi mai doreşte să fie în comisie. Dacă a minţit Burleanu, vă mint şi eu!”

Versiunea preşedintelui FRF e contrazisă chiar de Belodedici, care neagă orice discuţie cu Burleanu pe această temă:

"Nu este adevărat că am cerut eu să nu mai fiu la comisie. M-am întîlnit de cîteva ori prin federaţie cu domnul Burleanu, nu mi-a zis niciodată că ar avea ceva cu mine. Mi-a spus că vrea să continuăm, să lucrăm împreună.

N-am vorbit despre schimbarea mea, n-am vorbit despre nici o altă problemă. De fapt, nici pînă acum, nimeni nu mi-a zis nimic, legat de schimbarea mea de la UEFA".

Chiar dacă nu va mai face parte din Comisiile UEFA, Belodedici rămîne angajat la federaţie, unde se va ocupa în continuare de departamentul copii şi juniori.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.