Liga 1

Interviu EXCLUSIV » Ionuţ Negoiţă dă cărţile pe faţă în scandalul Rotariu: "S-au spus multe minciuni! Dinamo merge înainte, cu sau fără Dorin"

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 29 April 2014

Ionuţ Negoiţă a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, în care a oferit detalii despre situaţia lui Dorin Rotariu. Fotbalistul de 18 ani al "cîinilor" a iscat un scandal afişîndu-se cu apropiaţi ai familiei Reghecampf şi a fost criticat dur de fani.

Acţionarul principal al roş-albilor explică situaţia reală în care se află Rotariu şi-l atenţionează pe jucător: "Dinamo merge înainte, cu el sau fără el!"

 

- Cum explicaţi situaţia în care s-a ajuns cu cazul Rotariu?
- S-au spus foarte multe minciuni şi vreau să fie foarte clar: Rotariu a primit şansa să joace în echipa mare a lui Dinamo încă de la vîrsta de 17 ani. A fost susţinut de toată lumea, de la conducere, antrenor, pînă la suporteri care l-au adoptat necondiţionat.

- Totuşi, familia acuză că jucătorul nu a beneficiat de condiţii bune la Dinamo?
- Lucrurile sînt foarte clare: Rotariu, la fel ca toţi ceilalţi jucatori de la Dinamo a beneficiat de condiţii unice în Liga 1. Adică: pînă cînd am finalizat un complex residenţial în care s-au mutat, acesta a stat într-un hotel de patru stele, cu absolut toate facilităţile incluse: masa, sală de forţă, SPA, etc…

- Asta în trecut, dar în prezent?
- De cîteva luni de zile Rotariu a primit de la club un apartament, ca şi ceilalţi colegi ai lui. Cu tot ce are nevoie inclus deasemenea. Foarte important de reţinut: a primit acest apartament, înainte să intre peste el soţia antrenorului de la Steaua. Deci povestea că a obţinut aceste lucruri doar pentru ca a fost impresariat de această individă este o minciună grosolană.

"Roti a ajuns într-un anturaj prost"

- Totusi, in aceste conditii, de ce credeti ca relatiile lui Rotariu cu clubul s-au racit?
- Daca vreti o metafora, explicatia este simpla: Rotariu este un copil care a cazut in tentatia de a musca din fructul otravit oferit de sarpe. Bine, a fost si influentat sa faca acest lucru. Si cum l-a muscat lumea lui linistita si frumoasa a fost intoarsa pe dos.

- Am vazut ca-si cauta un alt apartament, oferit de impresara, deci se pare ca ales tabara?
- El nu are ce sa aleaga atunci cind vine vorba de Dinamo. Are contract cu clubul inca cinci ani de zile. Roti este ca un copil rasfatat care ajuns adolescent a intrat intr-un anturaj prost. Astfel ca, peste noapte, anturajul l-a facut sa-si conteste parintii (aici ma refer la Clubul Dinamo), sa nu-i mai placa nimic din ce acestia i-au oferit, sa fie nemultumit de cei care l-au crescut. In viata, acest lucru nu se face, fara ca intreaga poveste sa se intoarca impotriva ta.

"Dinamo merge înainte, cu sau fără Rotariu"

- Totusi, Dinamo nu a gresit fata de Rotariu?
- Dinamo a gresit. Dar nu fata de Rotariu ci fata de ceilalti, sapte – opt jucatori tineri la fel de talentati ca Rotariu pe care ii are in curte. Si a gresit pentru ca nu le-a oferit si acestora sustinerea totala pe care i-a oferit-o lui Rotariu. Din acest punct de vedere va asigur ca vom regla lucrurile.

- Cine pierde si castiga din acest scandal?
- Sa fie clar: Dinamo a crescut de-a lungul timpului sute de jucatori valorosi. Si va mai creste si pe viitor. Chiar in acest moment v-am spus ca la Dinamo sunt opt -noua jucatori tineri extrem de valorosi. Deci, clubul merge inainte, cu sau fara Rotariu. In ceea ce o priveste pe sotia antrenorului Stelei, ea este singura care are de castigat in urma acestui episod. Din nefericire face acest lucru expunindu-l pe acest tinar jucator, sacrificand cariera acestuia din dorinta de preamarire. Singurul care pierde este Dorin Rotariu. Sper ca pina nu va fi prea tarziu, familia lui Rotariu si jucatorul sa-si dea seama de acest lucru.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.