Liga 1

Reîntors în afacere » Steven Thicot e apt de joc, dar Dinamo are probleme: 7 ”cîini” sînt la un cartonaş de suspendare!

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steven Thicot, 27 de ani, a revenit în România după două săptămîni de analize medicale în Franţa, reintră în programul normal şi va fi pe teren cu CFR Cluj, marţea viitoare

"Pregătesc în aceste zile nu doar meciul de sîmbătă seară de la Braşov, ci şi pe cel de marţi cu CFR Cluj, pentru că vreau să luăm neapărat 6 puncte, de aceea mă gîndesc cum să împart lotul ca să-i am pe toţi valizi", a comentat ieri Stoican.

Dinamo este în efectiv complet pentru jocul de sub Tîmpa, mai mult, a revenit în România şi Steven Thicot, care a înscris două goluri în 17 meciuri pentru "cîini". Apărătorul de 27 de ani şi-a revenit după probleme musculare, a ţinut să se trateze în Franţa, iar Stoican îl ia în calcul pentru meciul cu CFR. "Nu forţăm, trebuie să se pună la punct, din mers, cu restul echipei", a motivat tehnicianul.

Şi Steliano Filip, întindere musculară, e în programul normal, e apt de joc. Flavius le-a atras atenţia jucătorilor să fie atenţi la cartonaşe galbene, sîmbătă. Nu mai puţin de 7 fotbalişti sînt în pericol să rateze meciul cu clujenii, fiind la un singur avertisment de suspendare: Bălgrădean, Thicot, Filip, Bărboianu, Boubacar, Velici şi Ţucudean.


8 meciuri a ratat Thicot în campionat şi în Cupă de la accidentare, ultimul bifat fiind U Cluj - Dinamo 0-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.