Liga 1

Gică Hagi a oferit primele declaraţii după ce Gigi Becali a început munca la Academie » "Regele" explică ce face patronul Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 aprilie 2014

Gică Hagi a oferit în această seară primele declaraţii cu privire la Gigi Becali şi munca patronului Stelei în cadrul Academiei sale din localitatea Ovidiu. Becali este supraveghetor la Academie, iar "Regele" susţine că era nevoie de priceperea stelistului.

"Gigi a venit la noi şi încearcă să facă munca pe care a făcut-o şi pe care ştie să o facă foarte bine. A fost conducător la Steaua, lucrează într-o bază sportivă, într-o Academie importantă. Toate sfaturile lui şi toată consilierea lui ajută. Pentru noi este bine, am dat o oportunitate mai multor persoane, iar ele trebuie să muncească şi să facă treabă. Gigi nu e singur, mai sînt şi alţii, dar ne ajută.

Sfaturile lui în fotbal, după clubul pe care îl are şi după cît de bine merge treaba acolo, sînt întotdeauna bune şi benefice.

El munceşte acolo ca toţi ceilalţi, vine la noi, ne ajută şi toate sfaturile lui ajută, pentru că a condus clubul cel mai mare. Nu trebuie ingrijită baza? Sînt 7 hectare, 8 terenuri. E benefic si pentru el şi pentru noi. Mă bucur pentru el, este un tip sociabil", a spus Gică Hagi la Dolce.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.