Nationala

Biroul lui Daniel Prodan din sediul Federaţiei a fost evacuat, fostul internaţional a luat foc: "Marean Nevalidatu' e o nulitate!"

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tătuca" l-a poreclit astfel pe Răzvan Burleanu şi l-a atacat frontal şi pe secretarul general Chivorchian: "Sînt mîhnit că n-au avut curaj să stea în faţa mea şi să-mi spună direct, sînt nişte laşi"

Războiul Prodan - Burleanu a ajuns în stadiul evacuărilor. Ieri, lucrurile fostului internaţional au fost mutate din biroul de la Casa Fotbalului, iar fostul fundaş a luat foc! Contactat de Gazetă în timp ce se întorcea de acasă, de la Satu Mare, "Tătuca" s-a dezlănţuit: "Chivorchian a semnat referatul de evacuare. O dovadă de laşitate din partea lui şi a lui Marean Nevalidatu'. În Ardeal e o vorbă: «Cînd taurii se bat, viţeii stau deoparte şi se uită». Nu era locul lui Chivorchian să se bage în acest război!".

"Cine pierde iese din fotbal!"
Prodan a explicat şi ce avea în birou: "Canapelele şi lucrurile mele personale, nimic din partea Federaţiei. Îl rog frumos pe Nevalidatu' să nu zgîrie tabloul cu Generaţia de Aur, în încercarea de a da mîna cu toţi din poză!". A conchis: "Sînt mîhnit că Marean Nevalidatu' şi Chivorchian n-au avut curaj să stea în faţa mea şi să-mi spună direct de evacuare. Nu mă cobor la nivelul Nevalidatului, e un personaj nul. E un război din care cel care va pierde se va alege cu ieşirea definitivă din fotbal!".

"M-a oprit radarul spre Bucureşti, m-au recunoscut băieţii de la Poliţie, m-au iertat de amendă şi s-au luat cu mîinile de cap de ce se întîmplă la FRF: Bă, daţi-l jos pe ăla! Cum naiba a ajuns preşedinte?"
Daniel Prodan

"Biroul domnului Prodan nu a fost evacuat, ci relocat, mutat în altă parte"
Gabriel Berceanu, director de comunicare FRF


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.