Media

Şedinţă decisivă la postul public » TVR începe să plătească restanţele pentru Mondialul din Brazilia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 aprilie 2014

Astăzi, în cadrul Consiliului de Administraţie, conducerea TVR a decis să înceapă să plătească ratele restante către EBU. Primele tranşe (este vorba de sute de mii de euro lunar) vor fi plătite începînd de săptămîna viitoare, conform hotărîrii luate astăzi de Consiliul de Administraţie.

Conform paginademedia.ro, EBU – European Broadcasting Union, a acceptat propunerea TVR de a plăti în rate restanţele pe care le are. În urmă cu o săptămîna Gazeta Sporturilor scria că postul public a achitat doar 10 la sută din suma pentru care a achiziţionat drepturile TV ale CM din Brazilia.

EBU, deţinătorul de drepturi, a somat TVR să plătească toţi banii restanţi, aproximativ 13 milioane de euro. Data scadentă pentru ultima rată, de 25%, era finalul lunii februarie.

Mai mult, tot astăzi conducerea TVR l-a mandatat pe Stelian Tănase "să solicite Guvernului adoptarea de urgenţă a unor acte normative care să permită redresarea prin reorganizare a Societăţii Române de Televiziune", a mai scris sursa citată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.