Liga 1

EXCLUSIV Avocatul lui Dorin Rotariu ia în calcul să-i dea în judecată pe Stoican şi Anghelache » UPDATE Reacţia antrenorului dinamovist

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 30 aprilie 2014

UPDATE 20:30 / Avocatul Dan Idita a precizat în această seară că o acţiune împotriva lui Dinamo nu a fost depusă pînă în acest moment deoarece au avut loc întîlniri de ultimă oră între părţi:

"În urma discuţiilor purtate între părţi în ultima vreme, nu s-a promovat pînă în prezent nici o acţiune împotriva clubului Dinamo şi sînt încrezător că, la cum evoluează lucrurile, nu se va ajunge la litigii",  a declarat Idita pentru GSP.ro.

UPDATE 19:49 / Prima reacţie a antrenorului de la Dinamo: "Nu pot să cred că aşa ceva poate fi adevărat", a spus Flavius Stoican pentru GSP.RO.

***
Avocatul lui Dorin Rotariu şi al familiei Reghecampf, Dan Idita, îi dă în judecată pe antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, dar şi preşedintelui Constantin Anghelache, anunţă surse din cadrul clubului pentru GSP.ro.

Acesta acuză faptul că cei doi i-au luat dreptul la muncă jucătorului, el lipsind nejustificat din echipa lui Dinamo de la meciul împotriva Concordiei Chiajna, deşi pînă la acel meci jucătorul era unul dintre cei mai importanţi din lot.

La meciul împotriva Concordiei Chiajna, Dorin Rotariu a fost doar rezervă şi nu a fost folosit nici măcar un minute de Flavius Stoican, deşi nu avea nici o problemă medicală.

Jucătorul a evoluat în 26 de partide în acest sezon pentru Dinamo, marcînd 7 goluri şi oferind 5 pase de gol.

În cele 26 de meciuri a strîns 1647 de minute. 

Şi în Cupa României jucătorul impresariat de soţia antrenorului Stelei a marcat de două ori în 4 meciuri (259 de minute).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.