Liga Campionilor

Prima reacţie a lui Carlo Ancelotti după calificarea lui Atletico în finala UCL! Italianul îl înţeapă pe Jose Mourinho

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 May 2014

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a vorbit în această seară pentru Sky Italia despre finala UEFA Champions League de pe 24 mai, în care echipa sa va întîlni rivala Atletico Madrid.

Italianul de pe banca "galacticilor" a salutat victoria lui Atletico şi nu crede că în finală nu există vreo favorită.

- Această finală pune mai multă presiune pe Real Madrid?
- Nu şi să vă spun de ce. Cine trăieşte astfel de lucruri ştie că nu există favorite într-o finală. O să fie un joc extrem de echilibrat.

Ar fi fost mai bine să se califice Chelsea?
- Sînt două echipe care au cam acelaşi joc. Diferenţa dintre cele două este experienţa pe care o au la acest nivel. Una mai multă, cealaltă mai puţină, dar în semifinala asta s-a calificat echipa mai bună, adică Atletico. Merita, a fost pur şi simplu mai bună.

- După succesul de ieri, Ancelotti se simte un rege?
- Sînt emoţionat. Trăim într-o lume în care trebuie să te bucuri în astfel de momente, pentru că imediat pot apărea momente mai puţin bune. E o mare performanţă că am ajuns într-o finală de Liga Campionilor cu Real după o pauză de 12 ani.

- Ziarele din Spania v-au numit "un om liniştit".
- Mă simt aşa. E fundamental, pentru că îţi permite să vezi lucrurile în maniera corectă. Nu am ambiţii personale. Lucrez într-un club, probabil cel mai mare din lume. Fotbalul mi-a oferit multe de-a lungul timpului, am avut şi mult noroc. În Italia o vorbă spune că atunci cînd o uşă ţi se închide, se deschide o alta. Şi la Chelsea a fost bine, dar acum nu vreau decît să continui şi din sezonul viitor aici.

- Anul care vine rămîneţi sigur la Madrid?
- Da, sper!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.